Doodlelut

Kirstine & Thomas Bording
Plakat designere

En “doodle” er en tegning der laves mens tegnerens opmærksomhed er rettet mod anden aktivitet. Doodles er simple tegninger som kan have konkret betydning eller blot bestå af tilfældige abstrakte linjer og kurver.

Hos Doodlelut designer vi plakater der skaber en god stemning i hjemmet, på børneværelset eller på arbejdspladsen. Vi designer håndtegnede stilfulde plakater og plakater med et markant grafisk udtryk.

Vores inspiration kommer fra alt fra bygninger, genstande, naturen til klassiske biler, møbler og historiske personligheder.

Kirstine er oprindelig uddannet teaterskrædder, men har siden barnsben haft en passion for at tegne. Hendes plakatdesigns er ofte kombinationer af forskellige elementer som hun sættes sammen på en abstrakt og sjov måde.

Alle Kirstines plakatdesigns er håndtegnet og herefter tilført et lille pift af grafisk design.

Thomas designer vores grafiske plakater. Han elsker grafisk design og de muligheder og ikke mindst begrænsningens kunst, der ligger i at få en råskitse og idé til at blive en helt færdig plakat der fremstår skarp, enkel og skaber en god stemning i rummet.

Alle vores plakater trykkes på lækkert silkemat øko 170 g/m2 papir som tilfører motivet et flot afdæmpet udtryk.

GENERELLE FORESPØRGSLER

info@doodlelut.dk
Telefon 6013 1868

FORHANDLER, PRESSE & MEDIER

Thomas Bording
thomas@doodlelut.dk